Patiëntenfederatie Nederland en de Federatie Medisch Specialisten zetten komend jaar in op een brede invoering van 3 goede vragen. Wij nodigen alle zorgverleners in Nederland uit met 3 goede vragen aan de slag te gaan. Ziekenhuizen en patiëntenorganisaties kunnen in het eerste jaar nog een stap verder zetten door partner te worden. Ook starten we met de voorbereidingen van fase 2, namelijk invoering van 3 goede vragen bij zorgverleners in de eerste lijn zoals huisartsen.

Wat houdt partner zijn in?

Partners zijn ziekenhuizen en patiëntenorganisaties die onze richtlijnen volgen bij de invoering van 3 goede vragen. Wij helpen hen met adviezen, zodat zij de beste weg kunnen vinden om 3 goede vragen in te voeren. Door ervaringen uit een pilot in het RadboudUMC en andere ziekenhuizen in Nederland weten we steeds beter wat wel en niet werkt. Ook is in het buitenland uitvoerig onderzoek gedaan naar de invoering en het effect van 3 goede vragen. Met deze kennis helpen wij u graag verder!

Partners helpen ons met hun ervaringen uit de praktijk. Met onze partners onderzoeken we  de effectiviteit van 3 goede vragen, evalueren we de bestaande informatiematerialen of ontwikkelen we nieuwe instrumenten.

Informatie op maat

Voor de partners van 3 goede vragen maken wij de 3 goede vragen materialen op maat. Dat wil zeggen met het eigen logo. Zo laten we zien dat we samen werken aan een goede invoering van 3 goede vragen.

Aanmelden als partner

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.