Wij moedigen professionals aan onze informatie te drukken en te verspreiden. Zowel voor de achterban van patiëntenorganisaties als binnen ziekenhuizen als in de huisartsenpraktijk. Benieuwd hoe het werkt? U vindt hier diverse bronbestanden van het 3 goede vragen-pakket.

Op dit deel van de website vindt u ons informatiemateriaal drukklaar. U kunt de informatiemiddelen downloaden en door uw eigen drukker laten drukken of printen. Ook vindt u tips, presentaties voor collega’s en een handleiding voor de implementatie van 3 goede vragen.

Wilt u nog een stap verder zetten? Dat kan door partner van 3 goede vragen te worden. Partners helpen ons met hun ervaringen uit de praktijk. Met onze partners onderzoeken we  de effectiviteit van 3 goede vragen, evalueren we de bestaande informatiemiddelen of ontwikkelen we nieuwe instrumenten.

 


ziekenhuis

huisarts

kinderen

patiëntenorganisatie

achtergrond

 


Heeft u vragen over deze informatiemiddelen en materialen? Neem dan contact met ons op.

© 2018 Patiëntenfederatie Nederland, alle rechten voorbehouden. Gratis gebruik van deze door Patiëntenfederatie ontwikkelde materialen over ´3 goede vragen´ is, met bronvermelding en in ongewijzigde vorm, toegestaan. Bij vragen kunt u contact opnemen met Patiëntenfederatie Nederland via 3goedevragen@patientenfederatie.nl.